O Nama

Hidroinženjering je društvo za građevinarstvo i usluge, osnovano 1991. godine.
 
Baveći se građevinama za korištenje voda, obranu od štetnog djelovanja voda i zaštitu voda od zagađenja, ali i arhitektonskim projektiranjem, urbanizmom i studijama o utjecaju na okoliš, Hidroinženjering se tijekom godina profilirao kao subjekt sposoban riješiti i najsloženije zadatke.
 
Smatrajući da je cjelovit način rješavanja zahvata u prostoru jedini ispravan, u proteklih smo 27 godina, u timskom radu s vodećim stručnjacima i institucijama, izradili više značajnih projekata u zemlji i inozemstvu.
 
Brigom za okoliš, brigom o zahtjevima investitora i lokalne zajednice i usklađivanjem s prostornim planovima, nastojimo našim tehničkim rješenjima omogućiti održivo gospodarenje prostorima u kojima se javljamo kao sudionici tijekom planiranja i gradnje.

Područja djelatnosti

Referentna lista djelatnosti

Vrste usluga

balayage hair extensions weft best wigs on instagram hair extensions uk 10 inch human hair weave cosmopolitan hair extensions hair extensions hair extensions micro rings near me female receding hairline temples human hair extensions red hair extensions hair sectioning clips uk hair wigs uk
Referentna lista usluga